Assalamualaikum..

Monday, May 24, 2010

KEMBARA II KE ZONE UTARA


HARI KELUARGA II ZONE UTARA

Assalamualaikum...pada tanggal (16-18/4/2010) ..ana kembara ke zone utara ...dari johor ke taipeng...menyatukan balik ukhwah yangg sudah setahun tidak ketemu...niatku ingin mencari secebis ilmu dari sahabat2...alhamdulillah disambut baik dari sahabat2 yang lain...ku besyukur kepada allah ...memberi ku kekuatan & semangat ukhwah itu..ibadah & pejuangan mu kusambut...terasa diri diisi dengan ilmu & iman...(pengisian rohani)...



http://www.iisolution.org/

Pejumpaan ini adalah untuk mempekenalkan II kepada ahli2 baru...sekali mengadakan hari keluarga II di Zone Utara...di Taman Tasek Taipeng..II Solution sebuah syarikat yang merupakan syarikat milik penuh bumiputera. II Solution merupakan sebuah badan perniagaan yang berdaftar di Suruhanjaya Pendaftaran Perniagaan.

II Solution didaftarkan pada 10hb. Mac 2007 di Kuala Lumpur. Aktiviti utama perniagaan ini ialah Perkhidmatan dan Pengurusan Latihan dan Motivasi, Menjual Komputer dan Alat Telekomunikasi dan Makan dan Minuman. II Solution juga terlibat dalam penganjuran event, konsert, majlis keramaian dan fasilitator.Agak lambat jugak ku memasukan dalam blohg ini..disebabkan kekangan kerja...(senyum)...allah yang mengerakan segala2 nye..otak , hati & fizikal...Thank Allah...


SESI TA'AKRUF ii

Seronok ...tak boleh nak cakap lah..mula2 ..sesi takruf mempekenalkan ahli-ahli II...alamak rupe2 nye ramai gak ukhtie2 & akhi2 yang ana baru kenal ..yang best nye dulu 1 Politeknik Ungku Omar...terasa semangat PUO tu ada lagi...ana yang adik2 terasa dihargai..coz kami yang paling muda ..(senyum)...Selepas habis sesi ta'aruf ..sesi tayangan slide show II...pas tu begerak ke Taman Tasek Taipeng untuk memulakan aktiviti kami..(makan, main, santai)



AKTIVITI KREATIVE BELON HADIAH ...sape la dapat baby chair tu???

Pukul 5.00 program selesai...muslimat bujang pakat2 p ziarah zoo Taipeng... nak ziarah kawan2 yang ada di dalam...(sebyum)..seronok betol first time masuk zoo taipeng...dah macam kanak2 ribena pulak..(senyum)...hari berikutnye p ziarah adik2 di PUO..kebetulan adik2 ade program kemah ibadah..sambil2 tu kenal2 dengan adik2 exco kamsis yg baru & ahli ULi....malam ahad terus begerak balik ke johor....walaupun hanya 2 hari macam2 benda ana dapat...insyaallah merapatkan ukhwah kami sesama sineor & junior yg baru2...moga ukhwah ini bekekalan insyaallah amin...


sesi fotograf ii ..sape yg tak de ni?? melawat zoo taipeng....

No comments:

Post a Comment

Selamat membaca.. sebarang cadangan / penambah baikan serta comment anda sila sertakan dibawah dengan hati yang ikhlas na.. tq

TAUTAN HATI

Related Posts with Thumbnails