Assalamualaikum..

Monday, November 19, 2012

PELURU HANCUR

Saat ini semua warga islam & rakyat di seluruh dunia sedang mendengar tangisan anak-anak warga palestin.... ada yang menangis, gembira, marah, banga, simpati & bermacam-macam lagi rasa.
Setiap bedilan peluru menosok dalam setiap hati ..tanpa ada rasa simpati..kerna sifat kemanusiaan itu hilang dalam diri mereka.. iulah ISRAIL & sekutunya.
Anda memang kejam.. Puak-puak Yahudi, Nasrani & kafir sedang betepuk tangan atas kejayaan kerna mereka telah mencipta matlamat & matlamat mereka telah disasarkan sepenuhnya kepada umat islam.
Walaupun hanya sebahagian negara telah musnah olehnya.. tetapi adakah anda sedar seluruh dunia sedang mengalaminya.. mereka memasukan beberapa virus dalam pemikiran, makanan, corak hidup, pendidikan, hiburan, pakaian , ekonomi & sebaginya. Adakah kita sedar??
& Adakah anda sedar setiap tenaga, keringat , wang yang anda gunakan dari produk yahudi.. adalah  untuk memeli senjata, bom , kos tentera, peluru hancur & sebagainya. Anda perlu sedar sebelum telambat. 
" BOIKT PRODUK MEREKA" caranye bagaimana???
mulakan dengan boikot barangan mereka...
Tanbahkan pemikiran anda dengan ilmu, sertai aman palestin, join kempen2 , update berita tekini, hadirkan rasa keinsafan diri untuk mambantu sahabat-sahabat kita.

"BAGAIMANA KAMI NAK BANTU"
Walau kita berada dimana sekali pun/ sesibukmana sekali pun.. walau kita tidak berada dalam mereka.. sumbangkan la apa yang patot anda sumbangkan.
Jika anda berkemampuan wang , barangan, tenaga, pemikiran, ilmu, infomasi , berita & sebaginya tentang aman di palestin.. manakala jika anda tidak bekemampuan bantulah dengan sedekahkan doa  buat sahabat2 kita yang sedang diuji oleh Allah.. doa anda sentiasa Allah dengar.
Moga di satu hari nanti kita tidak akan di soal kelak oleh allah " apakah usaha mu untuk membantu islam "?? Setiap 1 usaha mu akan mendapat pahala.

Khabar gembira buat ummat Islam di seluruh dunia, buat kali pertama kapal perang Israel berjaya di tembak oleh Brigade Izzuddin Al-Qassam, pasukan ketenteraan Hamas berhasil menembak pagi ini Ahad (18/11) kapal perang Israel yang berada di kawasan berhampiran pantai Gaza dengan lima roket 107.

Allahuakbar moga Allah sentiasa besama & membantu kaum muslimin, muslimat , anak-anak serta kita semua di jalan yang diredoi allah.. amin ya rabb
Allahuakbar.. Allahuakbar Allahuakbar.. 

TAUTAN HATI

Related Posts with Thumbnails