Assalamualaikum..

Saturday, January 18, 2014

Saif Adam - Trust In Allah | Official Lyric Video



jom dengar macam best je..
Lirik Lagu/ Lyrics: Trust In Allah - Saif Adam
This life asy you know
You read what you sow
And when you do good
Allah will protect you
Stop you falling down

Allah we surrender
'Cause he knows all
No compromise
Hears your laughs
Feels your cries
He is there all the time

Verse 2:
Make dua
Praise Allah
Our iman will grow
InshaAllah we will go far
There is a long way to go
We pray salat it's from the heart
Love will keep us whole
And when you're feeling down
You know the way to go

Allahu Ya Allahu Ya Allah
You know I feel in my soul
Allahu Ya Allahu Ya Allah
You know I feel in my soul
Ya Allah you're everywhere we go

Verse 3:
In your name we will pray
I will keep to my faith
Search inner peace to set me free
For my iman to raise

Allah we surender
I'm always looking out for the sign
To honor you and make you proud
Together we will shine

[Repeat Verse 2]

When your world is going down
You think it's over
And everyone around you builds you up
And knock you down

Broken heart and pain
I'm living my life this way
Don't know which way to take
It's like this every single day
And now it's time to change

And now it's time to change
Finally feel awake
Never gonna sit back and fade away
No more wasting my days
Wasting my days away

Allahu Ya Allahu Ya Allah
You know I feel in my soul
Allahu Ya Allahu Ya Allah
You know I feel in my soul
Ya Allah you're everywhere we go

How I do

Assalamualaikum. . 11:19pm berada di office menyiapkan apa yang patot disiapkan. Alhamdulillah Allah beri kesempatan & kesihatan untuk meneruskan ibadah..moga hati kita ikhlas melakukannya. Persoalan
Pastikah ianya betol?
Buleh siap ka ?
Semua da check ka??
Da siap sampai berapa sheet??

Apa2 jua persoalan.. hanya saya & drawing ini sedang berimagenasi..buleh atau tidak insyaallah pasti siap.. dengan usaha.. we can do it.. insyaallah. . Hasbunallah wanikmal wakil nikmalmaula wanikman nasir. .

Thursday, January 16, 2014

Cinta Height Class


Jerudong Beach by Lensa Seri
Related Posts with Thumbnails
Wahai wanita tawarkan Cinta mu mengikut syarak bukan mengikut nafsumu hati mu,
Wahai wanita maruahmu diagung oleh Allah & Rasulillah , Jangan sesekali kau memijak maruah mu dengan mempertontonkan semauanya kepada yang bukan halal bagi mu,
Wahai wanita dikasihi Allah & dirindui Rasulullah, carilah jalan halal, bukan jalan haram yang mendekatkan dirimu kepda pintu-pintu zina,

***********************************

Allah tahu apa yang ada dalam hati mu,
Mintalah pada Allah & yakinlah pada Jodoh Allah..
Insyaallah Allah tahu apa yang terbaik buat mu..

Mujahadah Seri..
# Tengah Malam# Overtime # Alone # dengar ceramah # Editing plan # Allahuakbar

Monday, January 06, 2014

2014 here i come


The Empire Hotel Country Club Jerudong Beach " cinta pada sang pencipta"

 Assalamualaikum.. nak ucap selamat tahun baru, Happy New year & selamat membuat azam baru. Every year mesti kita befikir macam-macam azam sampai ada yang membuat list, tak lupa juga menggambil azam lama-lama yang belum tecapai sambung kepada azam tahun baru ni. Hope ianye telaksana. Nak tahu apa azam saya tahun ni.. hehehe biarlah rahsia..hanya ana & Allah saja yang tahu.. apa-apa pun kita mesti nak meletakan pengharapan yang baik pada diri kita, keluarga, masyarakat serta agama. Moga segala perancangan, azam  serta matlamat kita tercapai dengan izin Allah. " apabila kita meletakan harapan yang positif , aura positif di sekeliling kita akan turut sama naik. nak tahu kenapa ?? apabila kita mengeluarkan ion2 positif dalam diri serta merta ion positif itu akan merangsang ion-ion di persekitan kita juga menjadi positif.

ok sampai disini saja next time bejumpa lagi.. jangan lupa bezikir.. Allahuma soliala saidina muhammad wa'ala alihi wasabihi wabarik wasalim..

 terbang terbang si burung terbang, terbang seri membelah awan, ampun & maaf jika tesalah terbang .. moga Allah limpahkan rahmat & kasih sayang pada kita semua..amin ya rabb

TAUTAN HATI

Related Posts with Thumbnails